Lazarevačka Kolubara u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Veroljub Dukanac ističe da još uvek nije matematički obezbeđen opstanak i najavljuje borbu za sva tri boda:

’’Nismo ni mi matematički obezbedili opstanak, fali nam još jedan bod. Zbog toga ćemo u Surdulici ići na pobedu. Jesmo oslabljeni, ali igrači koji su dobili šansu u prethodnim utakmica jesu opravdali poverenje. Uspeli smo da ostvarimo pozitivan rezultat protiv Napretka, koji nam puno znači i koji nam je povratio samopouzdanje. Zbog toga možemo očekivati dobar rezultat u Surdulici. Ekipa radnika je ovog proleća osvojila toliko bodova da je u samom vrhu klubova Super lige, ali je njihov zaostatak tokom jeseni bio toliki da ih je to iscrpelo i da su malo pali sa igrom. Ne znam u kakvom će sastavu nastupiti, ali reč je o kvalitetnim igračima. Ovde kada smo igrali sa njima bili su bolji rival, ali smo ipak uspeli da slavimo.’’

Meč 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Kolubare igra se u ponedeljak 22. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Kolubara