Kruševački Napredak u okviru 31. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Novi šef stručnog štaba Ivan Stefanović ističe da dobro poznaje kvalitete rivala i najavljuje da će u nastavku takmičenja šansu dobiti i neki mlađi igrači:

’’Zahvalio bih se na ukazanom poverenju. Ja u suštini nisam ni odlazio iz kluba, tu sam već 20 godina, samo u zavisnosti od posla koji obavljam. Dobra je stvar da smo izborili plej-of na vreme, da možemo da uđemo u ovih sedam utakmica rasterećeno, da nemamo imperativ rezultata. Ujedno, što je ideja svih nas u klubu, unazad već određeni period, da pokušamo da afirmišemo što više mladih igrača iz našeg omladinskog pogona i da ih polako uvodimo u seniorski fudbal. Uprava kluba je prepoznala da sam ja idealno rešenje za ovih sedam utakmica i pokušaću da opravdam to poverenje. Bio sam šest meseci šef stručnog štaba Mladosti, poznajem ekipu, sarađivao sam sa Neškom Milovanovićem, godinama sportskim direktorom. Mladost je jedna iskusna, kvalitetna ekipa, koja kroz to iskustvo forsira i određene mlade igrače i pokazalo se da im to dosta dobro ide, jer su u poslednje dve godine prodali trojicu mladih igrača. Čeka nas teška utakmica, činjenica da dobro poznajem domaćina će mi olakšati pripremu i pokušaćemo da napravimo što bolji rezultat. Što se tiče kadrovske situacije, ima manjih problema sa sitnijim povredama, ali sigurno je da će određenu minutažu dobiti neko od momaka iz naše omladinske škole.’’

Meč 31. kola između Mladosti i Napretka igra se u ponedeljak 22. aprila 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Mladost