Pančevački Železničar u okviru 31. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom IMT-a.

Šef stručnog štaba Siniša Dobrašinović je optimista na startu plej-auta i veruje da će njegov tim u ovom susretu stići do sva tri boda:

’’Došli smo do tog najvažnijeg dela za Železničar. Svi smo jedva čekali početak plej-auta, verujem da smo spremni za najveće bitke i da ćemo ostati u eliti. Atmosfera u ekipi je odlična, momci dobro rade, a ako izuzmemo meč sa Vojvodinom, napredak se vidi iz meča u meč. Spremni smo i jedva čekamo da počne plej-aut. Igraćemo sa ekipama koje možemo i moramo da pobeđujemo. Posle odrađenih kazni zbog žutih kartona vraćaju nam se neki igrači, ulazimo orni sa željom da Želja ostane u ligi. Prva utakmica je sa IMT-om. Teško da može da bude nekih iznenađenja, jer se ekipe isuviše dobro poznaju. Ko više bude želeo pobedu - pobediće. Ja se nadam da ćemo to biti mi. Nedavno smo imali lepu priliku da osvojimo sva tri boda, primili smo gol dva minuta pre kraja. Uz sav respekt prema IMT-u, jer je to jedna sjajna mlada i agresivna ekipa, odlično vođena, pored toga što će biti izuzetno teško, očekujem da naši momci daju sve od sebe i osvoje tri boda.’’

Meč 31. kola između IMT-a i Železničara igra se u ponedeljak 22. aprila 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Železničar