Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da porazi u duelima sa ’’večitima’’ ni najmanje nisu uticali na samopouzdanje njegovih igrača:

’’Dobra su ekipa i to će biti odličan test za nas i sjajna utakmica, uostalom kao i svaka koju smo odigrali sa njima. Sigurno ćemo biti motivisani da pružimo dobru igru, a očekujem i dobru posetu na Areni. Sezona je pri kraju i svaki meč nosi veliko značenje i u očima navijača i svih nas i siguran sam da će ovaj pred nama biti zanimljiv. Samopouzdanje se izgrađuje na treninzima i na utakmicama. Meč u Kragujevcu smo završili sa postignuta četiri gola, ali nismo odigrali sjajnu partiju, na onom terenu to i nije moguće. Ipak, igrali smo zrelo, postizali smo golove iz prekida, nismo imali puno šansi, ali dobro je što smo uspeli da ih iskoristimo. Pokazali smo da i posle poraza od Zvezde i Partizana nismo izgubili samopouzdanje, a to je nešto što generalno krasi ovu ekipu tokom cele sezone i potrudićemo se da tako i ostane do njenog kraja. Ne osvrćemo se unazad, gledamo samo ispred sebe na predstojeći meč sa veoma kvalitetnom mladom ekipom.  Mi smo u dobrom momentu, iako smo na kratko ostali bez Mirčevskog i na žalost  bez Radina koji je doživeo težu povredu u Kragujevcu. To nam je svima teško palo i ovom prilikom mu želimo brz oporavak i čekamo da nam se što pre vrati na teren zdrav.’’

Meč 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Voždovca igra se u subotu 13. maja 2023. godine, sa početkom u 20:30 časova.

FOTO: FK TSC