Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić od svojih igrača očekuje da se nametnu i da budu maksimalno fokusirani:

’’Jasno nam je da Mladost nije u dobroj poziciji, koja nije realna kada se analizira na koji način  su gubili duele, odnosno da su neretko bez bodova ostajali u poslednjim minutima utakmica. Činjenica je da nisu pobedili nijednom u ovoj polusezoni, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se to ne preokrene baš protiv nas. Važno nam je da budemo agresivni, čvrsti i defanzivno organizovani, da kontrolišemo napade kao što nam je usplo na meču protiv Kolubare, kada protivniku nismo dozvolili da uradi ništa ozbiljno. Bio bih zadovoljan da ponovimo taj defanzivni pristup i protiv Mladosti, jer je to izuzetno važno protiv ekipe koja ima iskusne igrače koji znaju da igraju fudbal i ako im se da prostor mogu da budu opasni. Bićemo maksimalno mobilisani, jer očekujem najbolju moguću verziju ekipe iz Lučana upravo na utakmici protiv nas. Mislim da će igrati onako kako ih nateramo i kako im budemo dozvolili. Nadam se da ćemo uspeti da se nametnemo u dovoljnoj meri i budemo fokusirani, odgovorni i koncentrisani, tako da tok igre usmerimo u pravcu koji nama odgovara i predupredimo probleme koje ekipa Mladosti može da nam napravi.’’

Meč 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Mladosti igra se u subotu 18. marta 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK TSC