Beogradski Partizan u zaostalom meču 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba crno-belih Gordan Petrić ističe da je jasno da su igrači umorni i da je potrebno odraditi preostale mečeve na pravi način i otići na zasluženi odmor:

’’Spartak je ekipa koja se još traži, menjali su trenera, nije ista forma kao prošle godine, malo su uspavani. Sutrašnja utakmica za nas znači mnogo, pričamo da smo umorni, postoji objektivan razlog za pad forme u nekim utakmicama. Trener Reala Ančeloti je nedavno potencirao da su igrači emotivno i fizički umorni, kad oni na tom nivou daju takve izjave, možete da shvatite nas. Ponekad su igrači preumorni za ove utakmice, ali nadam se da će se odmoriti. Nadam se da ćemo sutra odraditi tu utakmicu, kao i još jednu u nedelju, pa da se lepo odmorimo i spremamo. Gosti u svakom trenutku imaju kvalitet da odigraju dobro. Ponovo dolaze rasterećeno, jer ih čeka teška utakmica u nedelju sa Voždovcem. Moramo da se koncentrišemo, da izvučemo ove dve utakmice. Posle TSC-a sam rekao da se divim igračima kako nalaze energiju, bio sam u njihovoj koži, nemam nijednu primedbu na zalaganje, nekad su tehničke stvari slabije, ali popravićemo i to. Nama je svaka kao kup utakmica, u takvoj smo situaciji. Neko može da kaže da smo prethodni susret dobili na mišiće, ali to je individualno kvalitet kod slobodnog udarca. TSC je igrao dobro, zaslužio je bod, ali raduje me atmosfera na stadionu i igra obe ekipe. Mi smo to na mišiće dobili, ali smo već zaboravili. Da smo izgubili bilo bi komplikovanije za nas, ali idemo dalje, utakmica je već sutra.’’

Zaostali meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Spartaka igra se u četvrtak 10. novembra 2022. godine, sa početkom u 16:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na programu TV Arena sport 1 Premium.

FOTO: FK Partizan