Surdulički Radnik u okviru 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Novi šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Radojičić ističe da je zadovoljan stanjem u ekipi i da se nada prvoj pobedi u ovoj sezoni:

’’Iako sam ovde nekoliko dana, dovoljno je bilo vremena  da se upoznam sa igračima, da vidim šta mogu, kako mogu, ko u ovom trenutku može da pruži najviše i tako ćemo igrače i birati za ovu utakmicu. Svi su tu negde u dobrom ritmu i u dobrom raspoloženju treniraju i to je ono što mi je jako važno. Atmosfera u timu je meni zadovoljavajuća, jer ja nikad ne komentarišem šta se dešavalo pre mene i šta će se dešavati posle mene. Jako sam zadovoljan njihovim odnosom prema igri, neka to prebace u nedelju na utakmicu i siguran sam da ćemo već sada postići neki rezultat. To nikad ne može da se naruči, ali sam siguran da ćemo uraditi sve što je u našoj moći već sada da se postigne rezultat, da bi smo mogli malo mirnije da radimo, da ne bude totalno ’’voda u ušima’’ za naredne utakmice. Očekujem od momaka da daju sve od sebe, a mislim da po kvalitetu koji poseduju i daju sve od sebe, možemo očekivati pozitivan rezultat. Ovde sam naišao na srdačnu dobrodošlicu, dobio sam slobodu u svemu i sam ću odlučivati apsloutno o svemu. Po mom dolasku kompletirali smo i stručni štab, imam odlične saradnike i sve ide u dobrom pravcu, tako da se nadam iskreno da će to biti uspešno. Što se tiče tima koji nam gostuje, mogu reći da se radi o dobroj ekipi sa sjajnim momcima, dobrim stručnim štabom. Bavili smo se analizom Kolubare onako kako je odigrala ove četiri utakmice, pa ćemo se prema tome spremati i formirati sastav, i naravno nadamo se prvoj pobedi u ovoj sezoni.’’

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Kolubare igra se u nedelju 07. avgusta 2022. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Radnik