Kragujevački Radnički 1923 u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Joksimović sa respektom govori o rivalu, ali veruje da uz dobar pristup njegovi igrači mogu da stignu do pobede:

’’Nadam se da će moji igrači zadržati ovaj nivo energije i entuzijazma koji ih je krasio u prethodna tri kola. Još uvek je početak sezone, tako da ne treba brzati sa donošenjem zaključaka, ali mislim da ova ekipa ima izuzetan takmičarski potencijal, koji će, kako sezona bude odmicala, sve više dolaziti do izražaja. U goste nam dolazi ekipa koja je projektovana za najviše moguće ciljeve u ovoj sezoni. Dobro su se pojačali tokom letnjeg prelaznog roka, doveli su nekolicinu igrača koji su u stanju da prave razliku u ovom rangu takmičenja, a rezultati koje su ostvarili u prva tri kola samo su potvrda njihovog kvaliteta. Svakako da nam ostvareni rezultati u dosadašnjem delu prvenstva daju za pravo da se nadamo pozitivnom ishodu u subotu. Ukoliko ponovimo sve ono što nas je krasilo u prethodnim utakmicama, a to su energija, taktička disciplina i maksimalna posvećenost svakog igrača, siguran sam da u tom slučaju dobar rezultat neće izostati. Imamo i obavezu više da se potrudimo da pred našom publikom ostavimo najbolji mogući utisak. Još uvek imamo dosta problema oko sastava ekipe. U odnosu na prethodnu utakmicu u Surdulici bićemo jači za Đorđa Maksimovića i Miloša Milisavljevića. Videćemo da li će u međuvremenu još neko od povređenih igrača uspeti da se oporavi i bude u konkurenciji za predstojeću utakmicu.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Vojvodine igra se u subotu 30. jula 2022. godine, sa početkom u 17:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923