Kragujevački Radnički 1923 u okviru 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Joksimović ističe da je zadovoljan igrom u prva dva kola i nada se jednako dobroj partiji i u duelu sa Surduličanima:

’’Jako sam zadovoljan kako smo izgledali na utakmici protiv ekipe Mladosti. Bili smo napadački orijentisani svih devedeset minuta, kontrolisali smo posed lopte i uputili zavidan broj šuteva ka protivničkom golu. To je neki model igre kome težimo i sigurno ćemo nastojati da svaku narednu utakmicu odigramo na ovakav način. Naravno, nekad će to ići lakše, nekad slabije, u zavisnosti od kvaliteta protivnika, ali mi svakako nećemo odustajati od našeg plana igre. Radnik je jedna veoma kvalitetna ekipa, koja je ostala maltene nepromenjena u odnosu na prethodnu sezonu. Nisu baš najsjajnije startovali, mada igre koje su pružili u prethodna dva kola svakako teraju na oprez. Na nama je da probamo da iskoristimo ovaj dobar momentum u kome se nalazimo i da kvalitetnom i borbenom igrom dođemo do povoljnog rezultata na ovom nimalo lakom gostovanju. Mi nismo imali neki pozitivan skor ni protiv Кolubare, ni protiv Mladosti iz Lučana, pa smo na kraju ipak zabeležili dobre rezultate. Nadam se da ćemo i ovoga puta prikazati pre svega dobru igru i energiju koja nas je krasila u prve dve utakmice, a iz svega toga bi trebao da proizađe i dobar rezultat.’’

Meč 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Radničkog 1923 igra se u subotu 23. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Radnički 1923