Lazarevačka Kolubara u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Veroljub Dukanac je istakao da je siguran u pobedu svog tima i osiguran opstanak u elitnom rangu:

’’Oni su naši stari znanci, dugogodišnji rivali sa kojima smo odigrali mnogo utakmica u oba ranga takmičenja. Svaka utakmica sa njima bila je neizvesna, očekujemo da tako bude i sutra, a siguran sam da ćemo je rešiti u svoju korist. Atmosfera u ekipi je bolja, jer su nam se vratili neki igrači koji su izostajali zbog povreda i kartona. Imam dobar izbor igrača za predstojeću utakmicu. Najznačajnija stvar će ipak biti naš pristup utakmici, da shvatimo da je najvažnija u ovoj godini. To može stvoriti pritisak kod igrača, ali moji igrači su iskusni i prošli su kroz mnogo takvih situacija. Budite sigurni da će oni sutra biti pravi.’’

Meč 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Proletera igra se u subotu 14. maja 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Kolubara