Lazetić: Siguran sam da će predstojeća utakmica biti dobra

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 218

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić istakao je da očekuje dobar i izazovan meč dve odlično organizovane ekipe:

’’Ekipa Voždovca je trenutno četvrta na tabeli i zaslužuje maksimalan respekt, ne samo zato,  već i zbog toga što su u poslednje četiri utakmice ostvarili tri pobede, dve na teškim gostovanjima, i jedan nerešen rezultat. U poslednje vreme su promenili i sistem, a delom i način igre. Imaju dobar i poletan tim i siguran sam  da će predstojeća utakmica biti dobra. Trener Voždovca je jedan od najboljih kod nas, volim da gledam njegove ekipe, jer mogu puno da naučim. Respektabilno je kako je po dolasku u ovaj klubu, posle lošeg starta, reorganizovao ekipu i promenio mnogo igrača i postigao uspeh. Na današnjem treningu imamo dvanaest i po zdravih igrača, ali to je samo veći izazov za nas, jer su povrede i crveni kartoni sastavni deo fudbala. Dobro ćemo se pripremiti i nemam dilemu da će momci biti spremni i da će imati dobru energiju za utakmicu na kojoj ćemo svi pružiti maksimum, uz nadu da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat. Da nam je neko pred početak polusezone, koju smo startovali sa jedanaestog mesta, ponudio da budemo u ovoj poziciji oberučke bismo prihvatili i smatram da je naša trenutna situacija veoma dobra.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Voždovca igra se u nedelju 10. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK TSC

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte