Milanovački Metalac u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćih Milija Žižić svestan je kvaliteta rivala, ali veruje da njegova ekipa ima svoje adute koje će iskoristiti:

’’Treba imati u vidu da dolazi jedna Vojvodina, satkana od iskusnih i kvalitetnih igrača, imaju i visinu i brzinu. Jako su opasni u prekidima i tranziciji, to su segmenti na koje ćemo obratiti posebnu pažnju. Ukoliko adekvatno odgovorimo tim izazovima, naše šanse za povoljnim rezultatom itekako rastu. S druge strane, mi smo uveliko svesni trenutka u kom se nalazimo, ali stvorili smo dobru atmosferu u svlačionici i na terenu. Verujem zato da ćemo sa puno elana i hrabri istrčati pred Vojvodinu, pokušati da se nametnemo i iskoristiti svoje adute, kojih imamo ih na pretek. Koristićemo svaku priliku da prikažemo kvalitetnu igru i predstavimo Milanovac i Metalac na pravi način.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Vojvodine igra se u ponedeljak 21. februara 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Metalac