Nakon dvadeset dana odmora fudbaleri Novog Pazara su u ponedeljak 10. januara započeli pripreme za nastavak sezone.

Fudbalere Novog Pazara, koji su započeli pripreme za prolećnu polusezonu, juče su u prostorijama kluba dočekali predsednik kluba Ismet Kurtanović, generalni sekretar Fikret Međedović, sportski direktor Kenan Kolašinac, član uprave Ćerim Šemsović i šef struke Dragan Radojičić. Tom prilikom poželeli su im mnogo sreće i zdravlja, dobre pripreme i da budu uspešniji u drugom delu sezone.


Šef stručnog štaba Dragan Radojičić naglasio je da je stručni štab pojačan tokom pauze, kao i da je prvotimac Aganspahić opravdano odsutan:

’’Svi smo na broju, očekujem da momci vredno rade. Pojačani smo u stručnom štabu, sa nama je Marko Prentović, novi kondicioni trener i ovim putem zahvaljujem upravi na razumevanju u njegovom angažmanu. Nedostaje samo Aganspahić koji je odsutan zbog vakcinacije, dok se Kiković vrlo brzo vraća u puni trenažni proces.’’


Na prozivci je Dragan Radojičić imao 22 igrača. Ekipa je uglavnom ostala na okupu a novim saigračima pridružili su se i poslednja pojačanja Jasmin Trtovac, Milan Jokić, Slobodan Rubežić i Filip Jović.

Narednih deset dana ekipa će trenirati u Novom Pazaru, dok je odlazak na dvonedeljne pripreme koje će biti obavljene u Antaliji zakazan za 21. januar.

FOTO: FK Novi Pazar