Beogradski Voždovac u okviru 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da ne želi da vrši pritisak na svoje igrače, jer je uvek teško igrati kada se nešto mora, ali veruje da dobrom igrom mogu doći do dobrog rezultata značajnog za samopouzdanje:

’’Uvek je privilegija i izazov igrati protiv velikih ekipa kao što su Partizan, Zvezda i Vojvodina. Naravno, mi imamo naše ambicije, bez obzira na to ko je protivnik. Respektujemo svakog, ali uvek izlazimo sa željom za pobedom, da pokažemo što bolju igru i da dođemo do bodova. Važno nam je, ali nećemo srljati, moramo da ostanemo mirni, mudri i strpljivi, a istovremeno agresivni i energični kada je to potrebno. Vojvodina je podigla formu, igraju sve bolje. Njihovo najjače oružje je ofanzivna tranzicija, napadački su kvalitetni i daju dosta golova. Ne stvaram momcima pritisak, jer znam da je uvek teško kad nešto moraš. Ali, kada želiš, to je onda drugačije i cilj mi je da kod njih izazovem želju za pobedom. Želim da se oni koncentrišu na igru, a iz dobre igre može da dođe i dobar rezultat. Znam koliko bi pobeda značila za samopouzdanje, s obzirom na teži raspored i malo duži niz bez pobede.’’

Meč 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Vojvodine igra se u utorak 07. decembra 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Voždovac