Niški Radnički u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radoslav Batak ističe da je protivnik u usponu forme, kao i da je svestan da su očekivanja od njegove ekipe velika i da se u naredna tri meča očekuje maksimalan učinak:

’’Svakako da postoji veliki pritisak, preuzeo sam ekipu koja je bila u teškoj situaciji. Svesno sam prihvatio odgovornost, znam šta se od mene očekuje. Verujem u ovaj tim, ja sam trener i vođa, odgovornost je samo moja. Na utakmice koje nas čekaju u sledećih osam dana gledam kao na tri finala, sav fokus nam je već neko vreme na tim mečevima. Dobro radimo, zadovoljan sam atmosferom i verujem da ćemo u ovim susretima ostvariti rezultate koji će nas odvesti u gornji deo tabele. Mladost je loše startovala ligu, ali je vremenom ušla u formu. To je iskusna i dobro organizovana ekipa, koja u svakom trenutku utakmice zna šta hoće. Oni su pobedili na poslednja tri meča, u velikom su usponu, tako da znamo šta nas očekuje. Međutim, ja gledam, pre svega, u moj tim. Analizirali smo sve vrline i mane Mladosti. I mi u poslednje vreme igramo sve bolje i bolje i mogu da kažem da sam optimista pre ovaj duel u kojem ćemo dati sve od sebe da osvojimo tri boda pred našom publikom. Filip Kasalica ima četiri žuta kartona i neće moći da nam pomogne. Upravo zbog toga je on imao veliku minutažu protiv Dinama u Kupu Srbije, jer smo znali da ga nećemo imati za Mladost. Svi ostali su spremni. Neki nosioci igre su preskočili Dinamo, neki su odigrali drugo poluvreme, a sada su svi u konkurenciji, tako da ćemo Mladosti suprotstaviti naš trenutno najjači sastav.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Mladosti igra se u subotu 30. oktobra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš