Beogradski Partizan u okviru 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da su Surduličani izuzetno neugodan rival, koji teško prima golove, kao i da je za njega domaći šampionat prioritet:

’’Znamo šta nas čeka, naša je obaveza da pobeđujemo. Igramo protiv ekipe koja je izuzetno čvrsta i prima malo golova. Malo ih i daje, ali je teška za 'probiti', tako da moramo biti strpljivi i igrati do kraja. Radnik je na lošijem mestu na tabeli od onog što oni priželjkuju. Sa druge strane, primili su samo tri gola na strani, posle Zvezde i nas su najmanje golova primili. Čvrsta su ekipa koja ima izuzetnu tranziciju, imaju brze igrače po bokovima, mladog napadača, dobrog trenera. Moramo da idemo na pobedu. Kad bih vam rekao da je meni utakmica sa Radnikom važnija od utakmice sa Gentom, ne biste mi verovali. Lično meni, igrači to znaju, to sam im rekao. Naravno da je evropska utakmica sa Gentom važna zbog kluba, zbog svega. O motivaciji ne želim da pričam uopšte. U stanju sam da suspendujem igrača ako neko nije motivisan na treningu, a kamo li na utakmici.’’

Meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Radnika igra se u nedelju 17. oktobra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Partizan