Milanovački Metalac u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da je svaka utakmica u ovoj fazi zahtevna i teška, što je potvrdio i rezultat meča sa već otpisanim Zlatiborom:

’’Bukvalno se svaka utakmica u ovoj završnici pokazala kao veoma zahtevna i teška, što taj meč sa Zlatiborom i potvrđuje. Ali, naši momci su na treninzima pokazali dobru reakciju posle toga, očekujem da tako bude i sutra na utakmici. Jasno je da nismo u prošlom kolu bili na zadovoljavajućem nivou, ali ovo je nova prilika za nas, motiv više da budemo oni pravi i rešimo to u svoju korist. Zaista, pravo da vam kažem, ne gledam ni koliko bodova kome treba, ni koliko će nama trebati, to više ni Sveti Petar ne može da sračuna. Bavimo se samo sobom, svojim utakmicama i pokušaćemo da pobeđujemo što više, pa onda kad sve stane, kad više ne bude bilo mečeva, moći ćemo da svodimo račune.’’

Meč 36. kola LInglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Bačke igra se u nedelju 09. maja 2021. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Metalac