Beogradski Voždovac u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Predrag Rogan ističe da očekuje teško gostovanje, ali da veruje u svoju ekipu u kojoj vlada dobra atmosfera:

’’Još jedno teško gostovanje, jedno od najtežih u ligi. Mladost igra izuzetno kao domaćin, na svom terenu imaju samo dva poraza, od Crvene zvezde i Zlatibora. Mi smo u prethodne dve utakmice pokazali da se na Voždovac može ozbiljno računati, momci su pokazali karakter. Samopouzdanje raste upravo na krilima tih pobeda, ali opet prizemni i maksimalno koncentrisani ulazimo u utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu. Zbog samog koncepta lige u kojoj igra dvadeset klubova, a šest ispada, jedan dobar rezultat pomera te gore na tabeli, jedan loš rezultat i već si u zoni ispadanja. Svi smo bili spremni na izazove koje takav koncept donosi. Svedoci smo da je svaka lopta, svaki duel, svaki kontakt važan. Tako i pripremam svoje momke i mislim da će upravo taj momenat presuditi, mentalna stabilnost i mirnoća, ambijent u svlačionici. Kod nas je to trenutno na izuzetnom nivou, napravili smo izuzetnu koheziju i sinergiju i verujemo da će nas to dovesti do cilja.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Voždovca igra se u utorak 04. maja 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Voždovac