Ekipa Inđije u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba zeleno-belih Dejan Čelar ističe da je zadovoljan urađenim tokom zimskih priprema, kao i da očekuje pobedu svog tima:

’’Mislim da smo se dobro pripremili pred prvi meč u prolećnom delu, bez obzira na dve neodigrane pripremne utakmice u Turskoj. Čukarički je klub koji u kontinuitetu ulaže dugi niz godina, skup su kvalitetnih igrača. Gledali smo ih na jednoj utakmici protiv Dnjepra u Antaliji, kao i na još nekoliko utakmica na platformi Instat. Pripremili smo se već u detaljima i sada te impresije treba prenesemo na ekipu i verujem da ćemo biti spremni za taj meč. Trebaće nam sigurno još vremena da sve funkcioniše besprekorno, ali pobede su najbolji put do dobrog ambijenta.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Čukaričkog igra se u subotu 06. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija