Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Goran Milojević ističe da pred ovaj susret nema kadrovskih problema, kao i da mu je žao što se jesenja polusezona završava u trenutku kad je njegov tim u dobroj formi:

’’Očekivanja su da dobro odigramo sutrašnju utakmicu protiv jednog odličnog i kvalitetnog protivnika kakav je Radnički. Igraćemo protiv ekipe koja je u poslednjih nekoliko sezona u samom vrhu srpskog fudbala. Obaveza nam je da osvojimo nova tri boda i pobedom okončamo jesenji deo sezone. Ostaje pomalo žal što je baš sad kraj jesenjeg dela, jer moji momci su odlično odradili par poslednjih utakmica i ušli su u dobar period. Radilo se dobro i kvalitetno, te nam je žao što baš sad dolazi pauza. Za ovu utakmicu mogu da računam na sve igrače, oni koji izađu na teren su u ovom trenutku najbolje što mogu da suprotstavim Nišlijama.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Radničkog igra se u sredu 16. decembra 2020. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: OFK Bačka