Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Trener golmana u stručnom štabu ekipe iz Bačke Topole, Silard Farago, istakao je da njegov tim čeka izuzetno težak zadatak, kao i da je domaćin u blagoj prednosti zbog dva dana više odmora:

’’U   Moldaviji   smo   u   većem   delu   utakmice   uspevali   da   kontrolišemo   igru,   i   pored   jednog isključenja. Zasluženo smo prošlu dalje, a sada nas čeka Crvena zvezda. Suvišno je govoriti o njihovom kvalitetu, a mi svakako znamo da je pred nama težak zadatak. Ipak, mi nećemo odstupiti od našeg načina igre, bez obzira na to koliko je protivnik jak. Oni su možda u blagoj prednosti, zbog činjenice da su evropski meč igrali u utorak i imali dva dana više od nas za oporavak. Bez obzira na sve, mi ćemo u nedelju dati sve od sebe i pokušati da na Marakani osvoji bodove.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i TSC-a igra se u nedelju 30.avgusta 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK TSC