Aničić: Nadam se da ćemo nastaviti uzlaznom putanjom u igri

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 705

Šabačka Mačva u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da, bez obzira što je protivnik novajlija u ligi, treba imati u vidu da su u sastavu Novog Pazara u ovoj sezoni igrači sa višegodišnjim superligaškim iskustvom:

’’Ništa novo neću reći, očekuje nas teška utakmica jer u ovoj ligi svi susreti su manje-više teški i neizvesni. Novi Pazar jeste novajlija u ligi, ali većina igrača su već igrali superligaške mečeve duži niz godina. Na početku prvenstva su mnogi Novi Pazar posmatrali kroz prizmu rezultata iz Prve lige Srbije, od prošle godine, gde su oni bili u sredini tabele, ali to nema nikakve veze jer su oni promenili skoro celu ekipu. U prethodne četiri utakmice vidi se da igraju jedan ofanzivan fudbal, daju i primaju dosta golova. Mi ćemo se potruditi da njihove loše stvari u igri iskoristimo i nadam se da ćemo nastaviti uzlaznom putanjom u igri, koju smo ostvarili u do sada odigranim mečevima. Bilo bi dobro da već u utakmici u nedelju popravimo efikasnost koja nam je falila i da sve bude nagrađeno dobrim rezultatom.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Novog Pazara igra se u nedelju 23.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Mačva

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte