Beogradski Partizan u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević je veći deo svog obraćanja predstavnicima medija posvetio prethodnom duelu, uz napomenu da u predstojećem susretu treba uraditi sve kontra od prethodna dva:

’’Nakon duela sa Novim Pazarom nisam osetio samo razočarenje, nego i poniženje. Ovo nije incident, ovo je nešto što nam se ponavljalo konstantno prošle godine. Cela moja priča kroz ove pripreme je bila da izbegnemo ovakve stvari. Radili smo mnogo na tome da upravo te stvari u takozvanim malim utakmicama radimo bolje nego prošle godine. Kada se desi ovakva utakmica, u kojoj vidite da je sve što ste pričali uzaludno, naravno da počnete da sumnjate. Ja počinjem uvek od sebe, naravno, jer je to dužnost i obaveza. Bilo bi bolje ako bismo uspeli da povratimo barem energiju i trku koju nismo imali. Obim naše trke u prve dve utakmice je bio mizeran i poražavajući i to govori u prilog tome da momci iz nekog razloga nisu hteli. Ja te razloge nisam imao u glavi i ostao sam zatečen, moram da priznam. Način na koji smo prošli pripreme me je uverio da smo spremni na ono što nas čeka, ali je ova utakmica pokazala da nismo i da postoji niz problema unutar ekipe koje sam tek sad video i koji su se preslikali na utakmicu. U takvim okolnostima će biti teško ispravljati greške i preživljavati, ali su igrači u određenoj meri pokazali energiju da probaju da popravljaju stvari, pa ćemo od toga početi. Ta utakmica u Pazaru i u dobroj meri utakmica u Kruševcu su pokazatelj kako ne treba. Sve što smo uradili u te dve utakmice, treba samo kontra od toga, i onda možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Niz pobeda Partizana protiv Javora u ovom trenutku ne znači ništa. Javor je kvalitetnija ekipa od Pazara, a videli ste kako smo prošli u Pazaru. Ta statistika u ovoj situaciji apsolutno ništa ne znači.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Javor Matisa zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 20:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan