Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Pomoćnik u stručnom štabu Mirko Jovanović ističe da ne očekuje laku utakmicu, jer je i protiv na papiru slabijih rivala neophodno pružiti maksimum kako bi se pobedilo:

“Pobeda je za nas uvek imperativ, pogotovu što stremimo visokom plasmanu, tako da i u nedelju očekujemo nova tri boda. Naravno, nijedna utakmica nije laka, to smo videli i protiv Rada. Na papiru slabija ekipa, ali na terenu se mora pružiti maksimum da bi se pobedilo. Tako će biti i u nedelju, dolazi ekipa Zlatibora sa kojom imamo iskustvo poraza u poslednjoj utakmici. Od tada, pa evo sve do sada, a ja se nadam i u budućnosti, nismo poraženi u Senti. I u nedelju mislim da pobeda neće doći u pitanje, ali moramo se dobro oznojiti, jer je za svaku pobedu potrebno da svaki pojedinac da 100 odsto na utakmici.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Zlatibora zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 19:00 časova.