Ekipa Čukaričkog u okviru 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Gosti su pobedom nakon preokreta u prethodnom kolu šampionata pokazali kvalitet, a svakako i karakter. Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Aleksandar Veselinović tvrdi da to nikako nije slučajnost i ističe veliko zadovoljstvo radom igrača i svog stručnog štaba u prethodnom periodu:

’’Kada za vreme meča protiv rivala kao što je TSC imate rezultatski minus, kada gubite, sami sebi otežavate da se vratite, a ujedno vas oni usmeravaju da igrate onako kako njima odgovara. Uprkos svim tim teškoćama koje smo imali pred i za vreme ove utakmice, uspeli smo da pokažemo fanatičnu borbenost i strahovito veliku mentalnu snagu. Za to smo bili nagrađeni. Nije slučajno, ako malo bolje statistički analizirate u koliko utakmica smo mi postizali golove u poslednjih 15-20 minuta. Iskrene čestitke svim mojim igračima. Ali, želim da potenciram, iskrene čestitke članovima mog stručnog štaba. To su ljudi koji rade negde iz senke, a toliko energije ulažu u pripremi svih utakmica. Sa moje strane, moram da im izrazim zahvalnost, osećam ponos što sarađujem sa njima. Na žalost, kako to biva u životu i u fudbalu, nemate vremena da mnogo uživate. I to je dobro, da niste mnogo u komforu. Već mislimo o veoma kvalitetnoj ekipi Proletera koja nas je u prvom delu sezone prilično namučila. Fizički su izuzetno moćni, očekuje nas veoma teška utakmica u nedelju. Moramo da se izdignemo iz svih problema, da pokažemo da sve ovo što radimo zaslužuje poštovanje i da opravdamo naše igre koje smo do sada prikazivali.’’

Meč 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Čukaričkog igra se sutra, u nedelju 08.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Čukarički