Beogradski Partizan u okviru 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Banjici gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Rada.

Gosti u ovaj meč ulaze pod velikim pritiskom, naročito nakon ispuštene pobede u duelu sa ekipom Napretka. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević ističe da je razlog za to umor čitave ekipe, zbog čega dolazi do pada koncentracije i agresije u igri:

’’Poprilično smo umorni već svi, to se jasno videlo u prethodnim utakmicama. Pokušaćemo da podignemo ekipu i da pokušamo da ova tri preostala meča odigramo kako treba, to je primarni zadatak s obzirom da su na rezerve na donjoj granici. Ekipa Rada ima dosta iskusnih igrača koji mogu svima da naprave problem. Rad je poslednjih nekoliko godina u dosta teškoj, delikatnoj situaciji i u konstantnoj borbi za opstanak i egzistenciju, tako da nas očekuje protivnik koji je spreman za borbu i koji će pokušati da napravi što bolji rezultat. Naš meč protiv Napretka im daje za pravo da se i oni nadaju i da pokušaju da nas iznenade. Najveći razlog gubljenja već dobijenih utakmica je umor zbog kog dolazi do pada koncentracije. To je sve uzročno povezano. Kad dođe do umora pada nam agresija od koje dosta zavisi naša igra. Zbog toga što smo imali trku i agresiju bili smo dominantni u velikom broju mečeva. Kad ti segmenti padnu, obara se koncentracija i sve ide dole. Do sada nismo uspeli u ključnim utakmicama da pronađemo način da to izbegnemo. Krivica i odgovornost su uvek moji. Ponovo neće biti kritike prema igračima, ali pravimo veliki broj individualnih grešaka. Svi grešimo.’’

Meč 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Partizana igra se sutra, u nedelju 08.decembra 2019.godine, sa početkom u 13:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan