Ekipa Inđije u okviru 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Gosti su u prethodnom kolu osvajanjem boda u ’’derbiju začelja’’ sa Mačvom prekinuli niz poraza, pa sa više optimizma stižu u Kruševac. Šef stručnog štaba belo-zelenih Aleksandar Janjić ističe da je svaka naredna utakmica šansa da se popravi bodovni saldo:

’’Napravili smo, da tako kažem, jedan mini brejk, nismo više u nizu poraza. Nadali smo se svi da ćemo dobiti tu utakmicu protiv Mačve, imali smo šanse, nismo uspeli. Već naredna utakmica nam je šansa da popravimo svoj bodovni saldo. Naravno da ćemo učiniti sve da do toga i dođe. Sledeći naš protivnik je veoma kvalitetan. Imaju osamnaest bodova, ali njihov kvalitet i stanje na tabeli nisu u skladu. Mislim da su oni zaista dobra ekipa, da dobro igraju. Dobro su vođeni i mislim da zaslužuju mnogo više nego što sada imaju, ali isto to se može reći i za nas. Pokušaćemo da ostvarimo neke svoje zamisli na terenu i da uzmemo bod koji bi zaista za nas bio veliki na toj utakmici. Naravno, pokušaćemo da pobedimo, ali bićemo zadovoljni i sa bodom. Očekuje nas sigurno veliki pritisak, imaju dosta brzih i kvalitetnih igrača u ekipi. Naročito dobro igraju u Kruševcu, napadački, čeka nas veliki izazov.’’

Meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Inđije igra se danas, u subotu 30.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Inđija