Ovog vikenda na programu su mečevi 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Javor Matis – Crvena zvezda i Partizan – Inđija.

JAVOR MATIS – CRVENA ZVEZDA (nedelja 10.novembar, 14:30 časova, TV Arena sport 1)

Ivanjički Javor Matis u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Mečevi ovih rivala uvek su bili izuzetno zanimljivi i borbeni, naročito oni igrani u Ivanjici, pa nema sumnje da će tako biti i ovog vikenda. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 2:3. Gosti su ove sezone uz meč manje ostvarili trinaest pobeda, uz jedan pretrpljen poraz, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 0:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 14:30 časova.

PARTIZAN – INĐIJA (nedelja 10.novembar, 16:30 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Partizan u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine. Crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, ali su gosti ove sezone pokazali da su neugodan rival za sve timove. Domaćini su ove sezone uz meč manje ostvarili devet pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 4:0. Gosti su ove sezone ostvarili dve pobede, uz jedan remi i dvanaest poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 2:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:30 časova.