Beogradski Voždovac u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada.

Domaćini spremno dočekuju meč sa ekipom sa Banjice, zadovoljni trenutnom formom. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Radomir Koković istakao je da je njegova ekipa u usponu forme i da će tražiti od svojih igrača da se takav trend nastave i u susretu sa ’’građevinarima’’:

’’Nakon jako teškog i fizički zahtevnog meča sa Napretkom u Kruševcu očekujemo Rad, sasvim spremni bez obzira što se meč igra u sredu. Raduje me igra koja je sve bolja iz nedelje u nedelju, i sada kada vratimo pogled na prvi meč u sezoni i uporedimo sa igrom koju prikazujemo danas moramo biti zadovoljni. Momci usvajaju sve zahteve stručnog štaba i rezultati govore u prilog tome. Takođe, podatak da smo jedini klub u ligi koji je postigao gol u svakom meču jasno pokazuje naše opredeljenje, da igramo moderan i napadački fudbal. Svi momci će sutra biti na raspolaganju, i to me raduje, tako da potpuno spremni dočekujemo ovaj gradski derbi sa Radom.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Rada igra se danas, u sredu 30.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs