Ekipa Crvene zvezde u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon pobede u Ligi šampiona koja je u velikoj meri popravila atmosferu u redovima aktuelnog šampiona. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj meč da očekuje interesantan meč i pobedu svog tima:

’’Očekuje nas gostovanje iz domena najtežih u Super ligi. Imam samo reči hvale za Napredak kao klub i Kruševac kao grad u kome vlada lokal patriotizam. Na gostovanjima je atmosfera uvek jako uzavrela. U ovom prelaznom roku Napredak je promenio trenera, a i igrački kadar je dosta drugačiji. Ambiciozni predsednik kluba Marko Mišković je uradio dosta toga dobrog tim promenama. Dosta igrača koji su bili nosioci igre napustili su klub, dvojica od njih, Vulić i Vukanović pojačali su naše redove prošle zime. Doveli su svežu krv, jako kvalitetne igrače koje predvodi trener Roganom koji se ubraja u plejadu najboljih u Srbiji. Bez obzira na nekoliko lošijih partija, igra Napretka koju smo videli je na zavidnom, visokom nivou. Imaju talentovane, veoma brze igrače, zna se tačno ko šta radi na terenu. Upravo zato nas očekuje težak meč. Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način. Imali smo nekoliko kadrovskih problema, jer je nekoliko igrača napao virus, tako da ćemo videti na koga ćemo moći da računamo. Najozbiljnija situacija je sa Kanjasom, videli ste da je on ranije napustio teren zbog otečenog zgloba.  Jako nam je bitna utakmica, prioritet nam je prvenstvo. Znate da smo se dosta istrošili nakon susreta sa Olimpijakosom, ali ćemo se bez sumnje dobro spremiti i pružićemo dobru partiju sutra. U Kruševcu je uvek lepo igrati, lep je termin, nedelja popodne, tako da pozivam navijače, posebno naše Delije, da dođu u što većem broju. U poslednje vreme zaista su interesantni mečevi između Napretka i Crvene zvezde, tako da verujem da će uživati.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Crvena zvezde igra se sutra, u nedelju 06.oktobra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: crvenazvezdafk.com