Beogradski Partizan u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Karađorđe’’ gde će odmeriti snage sa ekipom novosadskog Proletera.

Goste u narednom periodu očekuje izuzetno težak i naporan raspored utakmica, a prvi meč u ciklusu važan je za dalji tok. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević koji je istakao da je svaki rival neugodan u meri u kojoj mu se to dozvoli:

’’Vraćamo se ponovo u kolosek. Verovatno već znate da nas čeka ubitačan ritam u naredne tri nedelje. Vraćamo se i na ono što smo već radili u prethodnom periodu, tako da ćemo mesec dana igrati utakmice četvrtak-nedelja. Trudili smo se da u ovom periodu dodatno završimo pripreme koje nismo uspeli kada je trajalo takmičenje. Nadam se da smo u tome uspeli, videćemo sutra. Utakmica je na početku ciklusa i ima težinu i važno je da počnemo dobrim i pozitivnim rezultatom ovaj ciklus koji će biti težak i zahtevan. Već smo dva puta kiksnuli i ne možemo sebi da priuštimo to ponovo. Svaki rival može da napravi problem ako mu to dozvolite. Sećam se poslednje utakmice koju smo igrali u plej-ofu. To je ekipa kao one protiv kojih smo već igrali ove godine, svi oni imaju jako veliki motiv protiv Partizana i svako želi da pokaže najbolje u tim utakmicama. Suština je da definitivno verujemo da imamo kvalitet i mislim da je pitanje isključivo naše želje, volje, htenja, koncentracije, trčanja. Ako zakažemo bilo gde, protivnik će nas čekati tu. Što se tiče Lazara Markovića, on je u solidnom stanju u odnosu na njegovu situaciju, s obzirom da je u ovom periodu trenirao individualno, ali opšti utisak je da je u mnogo boljem stanju od onog što smo očekivali. On će sutra biti u kombinaciji za tim i verujem da će biti u prilici da pomogne. Verujem da će sutra biti korišćen u nekoj meri.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Partizana igra se danas, u subotu 14.septembra 2019.godine, sa početkom u 20:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs