Ekipa Inđije iz istoimene opštine u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde će odmeriti snage sa aktuelnim šampionom, ekipom Crvene zvezde.

Novajlije u elitnom rangu imaće šansu da odmere snage sa timom koji samo nekoliko dana kasnije započinje takmičenje u Ligi šampiona. Šef stručnog štaba Srđan Blagojević vidi ovaj meč kao šansu da njegovi igrači dobrom partijom pokažu koliko vrede i ističe da niko ne može da im oduzme nadu:

’’Imali smo otprilike dve nedelje pauze, prvu da se opravimo, a drugu da se pripremimo za ono što nas očekuje, a to je jako težak ciklus koji je pred nama. Imamo duele sa Crvenom zvezdom, Radničkim iz Niša i Voždovcem. Prvo idemo u goste crveno-belima, i to četiri dana pred njihovu utakmicu u Ligi šampiona protiv Bajerna. To je veliki izazov za sve nas, a igračima pokušavam to da predstavim kao nešto što ne treba da posmatraju kao problem i veliku prepreku, nego kao priliku. Nadam se i očekujem da će na taj način pristupiti ovoj utakmici, jer svi zajedno smo u prilici da pokažemo koliko možemo u ovom trenutku, gde smo i šta smo. Svi su nas već prežalili, tu nije ništa sporno. Niko ne očekuje da mi možemo nešto da napravimo. Crvena zvezda je veliki favorit, igra Ligu šampiona, mi smo za sada suviše mali za nju. Ali, niko ne može da nam oduzme nadu. Mi se i ponašamo u skladu sa time da ovo može da bude velika prilika za nas.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Inđije igra se danas, u subotu 14.septembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkindjija.com