Aktuelni šampion, ekipa Crvene zvezde, u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine.

Meč sa novim članom elitnog ranga idealna je prilika da se ekipa nakon dvonedeljne reprezentativne pauze vrati u takmičarski ritam, pred prvi meč grupne faze Lige šampiona i novi ’’večiti derbi’’ zakazan za naredni vikend. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević istakao je da očekuje težak meč, da je ekipa spremna i da je čeka izuzetno gust raspored u narednom periodu:

’’Očekujem zanimljivu utakmicu u subotu. Inđija je kvalitetan tim koji teži lepom fudbalu, ali znaju da igraju i na rezultat. Zasluženo su ušli u  Super ligu i mislim da su trebali da osvoje više bodova u uvodnim kolima. Baziraju se na kolektivu, taktički su odlični i pohvalio bih kolegu Blagojevića koji radi sjajan posao i ima kontinuitet u radu, što je bitno za svakog trenera. Imaju određene mehanizme u igri kojih se drže i vrlo su disciplinovani. Siguran sam da će navijači doći u velikom broju da nas podrže i da se ’’pripreme’’ za evropske utakmice. Raduje me što sam na jučerašnjem treningu imao sve igrače na raspolaganju. Oni koji su imali problema sa povredama se vraćaju u trenažni proces i već od ponedeljka ću moći da računam na sve raspoložive snage. Gobeljić ima problema sa povredom, ali verujem da će naš medicinski tim da reaguje na pravi način i sanira povredu. Borjan i Degenek su došli nakon napornog puta, ali raduje me to što su uvek spremni da treniraju i to govori o njihovom profesionalizmu. Igrači koji nisu imali obaveze u nacionalnim timovima su se odmorili i spremni smo za sve izazove do sledeće reprezentativne pauze. Imamo dosta obaveza u narednom periodu, očekuju nas teški dueli i raspored u kom ćemo praktično na svaka tri dana igrati utakmice.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Inđije igra se danas, u subotu 14.septembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: crvenazvezdafk.com