Subotički Spartak u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Gostujući tim u Novi Sad stiže nakon neočekivanog poraza u duelu sa ekipom TSC-a, što daje posebnu važnost susretu sa Subotičanima. Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vladimir Buač istakao je da njegov tim čeka težak posao u nedelju:

’’Prošlonedeljnim porazom iskomplikovali smo sebi situaciju i sada idemo u Novi Sad pod imperativom da osvojimo bodove, što sigurno neće biti lako. Proleter je dobro organizovan klub koji je prošle sezone po meni bio najprijatnije iznenađenje u Super ligi. Ove sezone možda nisu dobro krenuli, ali oni sigurno neće biti lak plen nikome. Radi se o jednoj agresivnoj i kompaktnoj ekipi i trudiće se da nam maksimalno otežaju posao. Idemo na utakmicu iz dva poraza, međutim evidentno je da nam samopouzdanje nije poljuljano. Imamo veru u sebe, a reper je i prvih 45 minuta koje smo odigrali protiv TSC-a. Ako budemo 90 minuta na tom nivou protiv Proletera, rezultat ne bi smeo da izostane. Što se kadrovske situacije tiče Luka Cucin je i dalje povređen, on se u rad vraća u ponedeljak. Problema imamo i sa Filipom Jovićem pred kojim je minimalna pauza od tri nedelje.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Spartaka igra se danas, u nedelju 11.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.