Kruševački Napredak u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Gosti su u prva dva prvenstvena kola zabeležili dva poraza i tako ostali na dnu tabele, a sledi im još jedno gostovanje. Šef stručnog štaba ’’ćarapana’’ Predrag Rogan istakao je da je Inđija neugodan rival i da se to najbolje videlo u njihovom duelu sa ekipom Partizana:

’’To je ekipa koja je na krilima euforije zbog ulaska u Super ligu i sa pobedničkim mentalitetom. Vrhunski je vođena ekipa od strane mog kolege Srđana Blagojevića i očekuje nas izuzetno teška utakmica. Svedoci smo da su protiv Partizana bili egal, insistiraju na posedu lopte, ali i mi imamo obavezu prema nama da ono što smo propustili u prve dve utakmice sada nadoknadimo. Nadam se da će igrači u subotu biti raspoloženi, u šta ne sumnjam, i da ćemo konačno zabeležiti pozitivan rezultat.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Napretka igra se danas, u subotu 03.avgusta 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs