Nedavno ozvaničena saradnja sa kineskom kompanijom Linglong Tire, koja je postala naslovni sponzor Super lige Srbije, stupila je na snagu. U skladu sa tom činjenicom od danas je njihov logotip sastavni deo vizuelnog identiteta našeg elitnog ranga takmičenja.

Početak nove sezone se bliži, a samim tim aktuelne su i promene koje sa sobom nosi dolazak renomirane svetske kompanije Linglong Tire, naslovnog sponzora Super lige Srbije. Naš elitni rang takmičenja ubuduće će nositi naziv Linglong Tire Super liga Srbije, a verujemo da će se ljubitelji fudbala i predstavnici medija veoma brzo navići na ovu pozitivnu promenu. Dolazak velike svetske kompanije siguran je znak da se srpski klupski fudbal kreće u dobrom smeru i uvereni smo da će ova saradnja doneti mnogo benefita za sve učesnike takmičenja.

Dolazak naslovnog sponzora sa sobom je doneo i promene u vizuelnom identitetu Super lige Srbije, a zvaničnom logotipu elitnog ranga takmičenja pridodat je i logotip kompanije Linglong Tire. U skladu sa tom promenom urađen je i redizajn našeg zvaničnog web sajta koji je prilagođen vizuelnom identitetu novog sponzora.

Novi logotip Linglong Tire Super lige Srbije možete preuzeti klikom na ovaj link.