Nakon sporazumnog raskida saradnje sa Predragom Roganom uprava subotičkog Spartaka brzo je rešila pitanje njegovog naslednika.

Danas objavljenu vest da je sa dosadašnjim šefom stručnog štaba ’’golubova’’ Predragom Roganom sporazumno raskinuta saradnja brzo je sustigla nova, da je njegov naslednik na klupi Vladimir Gaćinović. Ugovor je potpisan na dve godine, a novi šef struke počeće sa radom 10.juna, kada startuju pripreme ekipe za novu sezonu.

Povratak iskusnog trenera na mesto velikih uspeha, prema rečima predsednika kluba Nikole Simovića, bilo je najlogičnije rešenje:

’’Spartak je sa Vladimirom Gaćinovićem na mestu šefa struke postigao najveće rezultate u istoriji kluba. I u prethodnom periodu smo imali dobru saradnju, tako da nismo mnogo kalkulisali s kim želimo da krenemo u novu sezonu. S obzirom da smo se rastali prijateljski, vrlo brzo smo postigli dogovor, uz želju da već u predstojećoj sezoni pokušamo ponoviti rezultate od prošlog puta.’’

Jednu promenu pretrpeo je i stručni štab. Prvi saradnik Vladimira Gaćinovića biće Vladimir Buač, mladi stručnjak koji je vodio Vojvodinu i ČSK iz Čelareva. Srđan Žakula i dalje je trener golmana, Darko Sekulović pomoćni trener, a Radomir Živković kondicioni trener.

FOTO: fkspartak.com