Kruševački Napredak u okviru 33.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Nova pobeda bi domaćinu donela mirnu završnicu prvenstva i dodatno popravila samopouzdanje igrača.

Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz jedanaest remija i deset poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 5:0. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz jedanaest remija i jedanaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Mladosti, a rezultat je bio 0:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Novom Sadu kada je meč završen podelom bodova nakon rezultata 1:1, a drugi put u Kruševcu kada je rezultat rezultat ponovo bio 1:1.

Šef stručnog štaba ‘’čarapana’’ Milorad Kosanović istakao je da očekuje da njegova ekipa ponovi igru iz prethodnog kola i ostvari novu pobedu:

‘’Protivnika treba poštovati, ali ga se ne treba plašiti. Proleter je pružio dosta dobrih igara ove godine, ima mnogo igrača koji su igrali dobar fudbal i to treba poštovati. Očekujem dobru utakmicu, jer će Proleter ovde doći po bodove, a mi smo počeli da igramo mnogo bolji fudbal nego što je to bilo početkom ovog dela prvenstva i nadam se da ćemo zadržati koncentraciju i u ovoj utakmici. Ovo je prilika da osvojimo još tri boda i da onda na miran način uđemo u završnicu prvenstva. Mislim da smo u stanju da ponovimo utakmicu koja bi trebalo da liči na onu protiv Vojvodine.’’

Meč 33.kola Super lige Srbije između Napretka i Proletera igra se danas, u četvrtak 25.aprila 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs