U petak i subotu na programu su svi mečevi 31.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Spartak ŽK – Rad, Crvena zvezda – Radnički Niš i Partizan – Čukarički.

SPARTAK ŽK – RAD (petak 12.april, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 31.kola Super lige Srbije igra se u petak u Subotici gde domaći Spartak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada. Borba za opstanak u elitnom rangu sigurno će do samog kraja biti žestoka i neizvesna, bodovne razlike su izuzetno male, pa treba očekivati otvorenu igru i zanimljivu utakmicu. Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzima 9.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz devet remija i sedamnaest poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu Subotičani su kao domaćini savladali upravo ekipu Rada, a rezultat njihovog drugog ovosezonskog duela je bio 1:0.Treba reći da je njihov prvi ovosezonski duel odigran na Banjici završen podelom bodova, a rezultat je bio 1:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI NIŠ (subota 13.april, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 31.kola Super lige Srbije igra se u subotu na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Biće to duel dva najbolje plasirana tima, koji su najozbiljniji kandidati za titulu, pa treba očekivati izuzetno kvalitetnu i borbenu utakmicu. Domaći tim je ove sezone još uvek bez poraza, uz dvadeset i sedam pobeda i tri remija, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 4:0. Gosti su ove sezone ostvarili dvadeset i tri pobede, uz šest remija i jedan poraz, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 5:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Crvene zvezde slavila rezultatom 2:0, a drugi put u Nišu kada je meč završen nerešenim rezultatom 2:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

PARTIZAN – ČUKARIČKI (subota 13.april, 19:00 časova, TV Arena sport 3)

Zanimljivo će biti i u Humskoj gde u okviru 31.kola Super lige Srbije domaći Partizan dočekuje goste sa Banovog brda, ekipu Čukaričkog. Biće to repriza duela od pre desetak dana, kada je viđen izuzetno zanimljiv i uzbudljiv meč, a izjednačen bodovni saldo govori nam da će to ujedno biti i borba za treće mesto. Domaći tim je ove sezone ostvario petnaest pobeda, uz devet remija i šest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti pretrpeli poraz u duelu sa ekipom Vojvodine, a rezultat je bio 3:2. Gosti su ove sezone imali potpuno isti učinak sa petnaest ostvarenih pobeda, uz devet remija i šest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Mladosti, a rezultat je bio 0:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na Banovom brdu kada su podelili bodove nakon nerešenog rezultata 1:1, a drugi put nedavno u Humskoj kada je ekipa Partizana slavila nakon preokreta rezultatom 3:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.