Sutra će u hotelu Hilton u Beogradu biti održana sada već tradicionalna manifestacija ’’Prvi tim’’ na kojoj će biti proglašeni najbolji akteri jesenje polusezone 2018/19 u okviru Super lige Srbije.

Zajednica klubova Super lige i Prve lige Srbije i TV Arena sport i ove sezone organizuju manifestaciju ’’Prvi tim’’ na kojoj će biti proglašen idealni tim jesenjeg dela takmičenja u okviru Super lige Srbije u sezoni 2018/19. Idealnih jedanaest birali su njihovi direktni rivali, kapiteni superligaških ekipa i šefovi stručnih štabova, što ovom izboru daje veliki značaj.

Biće to treća dodela ovih priznanja, nakon događaja koji su upriličeni prošlog decembra i na kraju prethodne sezone. Da podsetimo, idealni tim sezone 2017/18 činii su: Vladimir Stojković (Partizan), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja R. Miletić (Partizan), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nikola Drinčić (Čukarički), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Aleksandar Pešić (Crvena zvezda) i Nemanja Nikolić (Spartak).

I ovoga puta očekuje se dolazak velikog broja zvanica iz sveta fudbala i predstavnika medija koji će imati priliku da se još jednom okupe pred sam kraj jesenjeg dela šampionata i odlazak na zasluženi zimski odmor.

Ovaj događaj zakazan je za četvrtak 13.decembar 2018.godine, sa početkom u 14 časova, a biće održan u hotelu Hilton u Beogradu. Direktan televizijski prenos manifestacije biće emitovan na prvom programu TV Arena sport.