Ovog vikenda na programu su svi mečevi 11.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Voždovac i Zemun – Crvena zvezda.

PARTIZAN – VOŽDOVAC (petak 05.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 11.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Mečevi ova dva kluba uvek su izuzetno zanimljivi, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Crno-beli su na startu sezone ostvarili šest pobeda, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. ’’Zmajevi’’ su sezonu započeli ispod očekivanog nivoa, sa tri pobede, dva remija i čak pet poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

ZEMUN – CRVENA ZVEZDA (nedelja 07.oktobar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 11.kola Super lige Srbije igra se u Zemunu gde istoimena ekipa dočekuje lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Biće zanimljivo videti da li će težak poraz u Parizu uticati na rezultat crveno-belih na ovom gostovanju. Domaćini su sezonu započeli sa dve pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su nakon deset kola jedini neporaženi tim u šampionatu, sa devet pobeda i jednim remijem, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.