Niški Radnički u okviru 31. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Trener u stručnom štabu Dejan Đuričić ističe da očekuje još jednu dobru partiju svog tima bez obzira na kadrovske probleme i trenutnu poziciju:

’’Sledi nam utakmica protiv Radničkog iz Niša. Gostujemo ekipi koja je dolaskom trenera Joksimovića stabilizovala svoju formu, gde su u poslednja četiri kola uspeli da uzmu deset bodova, poprave i pokažu sav svoj kvalitet koji su imali tokom sezone. Mi imamo ambiciju da nastavimo u pravcu u kome smo pošli, u kom igramo poslednjih pet, šest utakmica, te da probamo da ponovimo izdanje protiv Kruševca i da osvojimo neki bod. Svesni smo da je protivnik motivisan, to je ekipa koja ima želju i volju da proba da reši svoje probleme, dok mi imamo određenih kadrovski problema, usled povreda i nagomilanih kartona. Ali, očekujem od ekipe izdanje kao što je bilo protiv Napretka, Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca, na kojima smo izgledali i više nego dobro.’’

Meč 31. kola između Radničkog iz Niša i Radnika igra se u nedelju 21. aprila 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Radnik