Beogradska Crvena zvezda u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu IMT-a.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević ističe da je cilj da se iz utakmice u utakmicu podiže forma i da igra bude u skladu sa onim što se radi na treninzima:

’’IMT je dobro organizovana ekipa sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Ne mislim da nekadašnji igrači Zvezde ili večitog rivala sutra imati veći motiv od drugih. Svako hoće da se pokaže. Mi moramo da izađemo na teren i odigramo onako kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu. Nisam trener koji mnogo rotira, to sam u drugim klubovima dodatno potvrdio, ali mi je bitno da su igrači spremni, te da mogu da nastupe. Profesionalci su, i s te strane nemam brige. Dragović neće nastupiti, jer je u procesu rehabilitacije. Imamo probleme sa kartonima, te će u skladu s tim Mijailović propustiti meč, kao i Bukari koji je na klupi u prošlom kolu „požuteo“. Imamo dovoljan broj igrača, svakako. Ne bih da otkrivam ko će početi ili biti bonus, videće se sutra. Radni dan je, ali nemam dilemu da navijači dolaze, te da će nas podržati.’’

Meč 28. kola između Crvene zvezde i IMT-a igra se u sredu 03. aprila 2024. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda