Kragujevački Radnički 1923 u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba Feđa Dudić sa puno respekta je govorio o rivalu i istakao da očekuje još jedno odlično izdanje svog tima:

’’Radi se o ekipi koja je već dugo na okupu i koja je timski gledano možda i najbolja u ligi. Svakako da u ligi ima ekipa koje imaju bolje pojedince u odnosu na TSC, ali su oni kao ekipa jako kompaktni i dobri. Dobili su Partizan, odigrali dostojanstveno i korektno protiv Zvezde, što samo pokazuje njihov kvalitet i da se ravnopravno nose sa najkvalitetnijim ekipama u ligi. Što se tiče nekih njihovih karakteristika u igri, jako su dobri u tranziciji, kako ofanzivnoj, tako i u defanzivnoj, a opasni su i prilikom prekida. Zaista jako cenim rad mog kolege Žarka Lazetića. To što radi sa TSC-om u kontinuitetu je nešto zaista veliko. Na stranu svi sponzori i ulaganja, on je taj koji je od TSC-a stvorio jedan prepoznatljiv fudbalski brend i klub koji je u stanju da se ravnopravno nosi sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Zbog toga zaslužuje sav mogući respekt sa moje strane. Biće ovo jedan veliki ispit za nas. Očekujem dobru utakmicu i nadam se da ćemo se i ovoga puta predstaviti u najboljem svetlu. Moramo da pružimo ne 100, već 101 odsto naših mogućnosti kako bismo došli u priliku da ostvarimo pozitivan rezultat na ovom gostovanju. Imali smo nekih šest dana da se malo odmorimo i regenerišemo, tako da će momci sigurno nešto spremniji i svežiji ući u utakmicu.’’

Meč 34. kola između TSC-a i Radničkog 1923 igra se u sredu 08. maja 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923