Novosadska Vojvodina u okviru 21. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milan Rastavac najavljuje napadačku igru svog tima i maksimalno angažovanje igrača u borbi za bodove:

’’Radujemo se što ćemo posle dužeg perioda ponovo igrati pred našom publikom. To za nas predstavlja obavezu da se prikažemo u dobrom i kvalitetnom svetlu i da dođemo do pobede. Nemamo prostora ni želje za bilo kakvu kalkulaciju. Želimo da igramo dobar fudbal, da se nametnemo, da napadamo ekipu Kolubare i da osvojimo tri boda. Kolubara zna da se brani, imaju kvalitetan blok iz sistema 5-3-2 i iz njega izlaze u dobre kontre i moramo voditi računa o svakom aspektu igre, ako želimo da dođemo do trijumfa. Verujemo da uz dobru igru i podršku navijača možemo da izađemo kao pobednici sa ovog meča. Prvo treba stajati čvrsto na zemlji, jer sve to što smo radili dobro protiv Crvene zvezde, sada neće biti toliko u prvom planu. Na ovoj utakmici potreban nam je potpuno drugi fudbalski repertoar da bismo pobedili. Mi smo radili na tome ove nedelje, spremali i igrače da se pripreme za sve na najbolji mogući način za ono što predstoji. Koncetracija i fokus moraju biti na maksimumu, jer smo došli u period prvenstva kada se sve greške skupo plaćaju. Ipak, kada ekipa iza sebe ima podršku i radi dobro, onda sve to pomaže da i fokus ostane na maksimumu. Zato i nemamo izbora za kalkulacije. Najverovatnije da je prelazni rok gotov, kao što smo i rekli, mi ćemo reagovati u slučaju da neki od igrača odu ili ako se na tržištu pojavi neka povoljna opcija za nas. Verujem da ovaj tim, uz naporan rad, može da iznese sve što smo zacrtali. Verujemo da smo mi za jednu stepenicu iznad nego što smo bili jesenas, ali otežavajuće okolnosti mogu da budu vremenski uslovi koji će sutra ići malo više na ruku Kolubare, jer oni će stajati nisko u svom bloku i biće teže igrati pas igru. Generalno, blizu smo toga da dođemo na nivo da ova ekipa pruža svoj maksimum. Verujem da smo na prethodnim pripremama iskoristili maksimalno sve što je bilo potrebno da napravimo taj korak napred.’’

Meč 21. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Kolubare igra se u subotu 11. februara 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina