Surdulički Radnik u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Simo Krunić očekuje težak meč protiv aktuelnog šampiona i lidera šampionata:

’’Naravno da nam predstoji teška utakmica, dolazi nam šampion države. Znamo koliko su jaki u odnosu na nas, ali mi ćemo učiniti sve da se za praznik fudbala u okrugu pokažemo u najboljem svetlu. Biće dosta publike i biće dobra atmosfera gde ćemo pokušati na naš način da se suprotstavimo Crvenoj zvezdi. Normalno je da su oni favoriti meča i da će biti izuzetno teško, ali mi ćemo pokušati da na naše načine nađemo put do nekog povoljnog rezultata. Zvezda neće dozvoliti sebi iznenađenja, maksimalno će shvatiti ovu utakmicu na kraju polusezone. Imaju bodovnu prednost od tih deset bodova u odnosu na drugoplasirani tim i sve će učiniti da je zadrže. Naše je ipak da pokušamo da im se na naš način suprotstavimo i bili bi zadovoljni našim dobrim izdanjem. Ne razmišljam o rezultatu, voleo bih samo da igramo jednu neizvesnu utakmicu. Ipak, u ovaj meč ulazimo sa dosta kadrovskih problema, dosta povreda i virusa, videćemo pre same utakmice ko će nam od igrača izaći na teren.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Crvene zvezde igra se u nedelju 13. novembra 2022. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK Radnik