Surdulički Radnik u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Simo Krunić zadovoljan je usponom forme i ističe važnost osvajanja bodova zbog pozicije u kojoj se ekipa nalazi:

’’Nesporno je da u odnosu na početak prvenstva naša ekipa igra mnogo bolje, podignuta je forma. Videli smo u prošlom kolu igru Radnika, pogotovu u drugom poluvremenu. Momci daju svoj maksimum na treninzima i uvideli su i sami da treba maksimum koncentracije do poslednjeg minuta igre i kod povoljnog i kod nepovoljnog rezultata na utakmici.  Domaćin predstojeće utakmice igra jako dobro u poslednje vreme. Smatram da se radi o jednoj jakoj i čvrstoj ekipi sa izuzetnim pojedincima. Biće teško, ali kao što u poslednje vreme kažem, nama nije bitno protiv koga igramo, bitno je samo da su nam potrebni bodovi pa ćemo stoga pokušati sve da do njih dođemo u Kragujevcu. Idemo tamo jako motivisani. Nećemo moći da računamo na kapitena Stojanovića koji odrađuje parne kartone i imamo nekoliko povređenih igrača. Dobra stvar je da raspolažemo dobrim fondom igrača i verujem da ko god izlazi na teren, bez obzira bio u startnoj postavi ili sa klupe, da će dati svoj maksimum kao u našoj poslednjoj utakmici.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Radnika igra se u subotu 05. novembra 2022. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnik