Kruševački Napredak u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da ekipa napreduje iz nedelje u nedelju i da će njegovi igrači pružiti maksimum u duelu sa Beograđanima:

’’Čeka nas vrlo zahtevna utakmica, ali nama su takve sve od starta, jer potrajalo je formiranje tima, pa smo ušli u bodovni zaostatak. I na svakoj je bio izražen naboj rezultata, a tako će biti i sutra. O Čukaričkom, koji raspolaže sa velikim brojem kvalitetnih igrača, ne treba trošiti reči. Sa druge strane, siguran sam da mi nismo dostigli limit, da rastemo iz nedelje u nedelju i da se ne ponavljam, jer već sam rekao da očekujem od svoje ekipe prava izdanja tek u drugom delu sezone, posle zimskih priprema. Moramo i sada da pružimo maksimum, opraštamo se od naših navijača. Probaćemo da učinimo sve da taj oproštaj bude dostojan Napretka i da naša igra bude bolja nego u prethodnim utakmicama i tako najavimo uspešnije proleće. Neće, naravno, biti lako, jer dobro znamo ko nam je rival. Praktično su svi igrači na raspolaganju, sem već duže odsutnog Mršića i mladog Marinkovića, koji ima mononukleozu. Možda nisu svi dovoljno spremni. Zogović se konačno oporavio i stavio na raspolaganje.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Čukaričkog igra se u petak 04. novembra 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Napredak