Novosadska Vojvodina u okviru 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije formalno gostuje na stadionu ’’Karađorđe’’ gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Mladost GAT.

Šef stručnog štaba na ovom susretu formalno gostujućeg tima, Milan Rastavac, ističe da će njegovi igrači u svaku utakmicu ulaziti maksimalno i sa namerom da ostvare trijumf:

’’Ne plašim se ničega i nikoga, naša ambicija je da nastavimo da prikazujemo sebe u dobrom svetlu, da pokažemo da smo sposobni da u kontinuitetu igramo, sa željom da budemo agresivni i da pokazujemo kvalitet u svim fazama igre. Mi želimo da i u utakmici koja sledi našim navijačima ponudimo sadržaj kojim će srećni i zadovoljni napustiti stadion, sa namerom da dođu i sledeći put. Nisam suviše opterećen rasporedom. Ako procenimo da je raspored utakmica sada mnogo dobar, to bi značilo da će na početku drugog dela sezona biti jako težak. Takve kalkulacije nisu vredne pažnje. Mi smo okrenuti ka definisanju odgovora na pitanje kako i koliko smo sposobni da se u nizu prikazujemo i na domaćem i na gostujućem terenu. Nećemo da pravimo razliku u odnosu na protivnike i na mesta gde ćemo s njima da igramo. Naše izdanje i naš prilaz utakmici biće isti na svakom terenu, sa svakim protivnikom. Mladost je pokazala kvalitet, pre svega u izvođenju brzih napada. Sa Dimitrovom kao distributerom, sa Mirosavljevom i Popovićem koji napadaju prostor, taj segment igre žele da eksploatišu i dobro ga koriste. Na nama je da im to onemogućimo, ugrožavajući usput njihove slabosti. Vojvodina ide da pobedi, jer samo pobede donose nivo samopouzdanja, neophodan segment u nameri da lakše dajete golove.’’

Meč 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između ekipe Mladost GAT i Vojvodine igra se u subotu 16. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina