Linta: Gradski derbi dva kluba koja imaju dosta povezanosti i sličnosti

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 193

Beogradski Voždovac u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Dušanovcu gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Aleksandar Linta ističe da će to biti duel rivala koji imaju mnogo sličnosti i povezanosti:

’’Čukarički je klub koji uvek ide na pobedu, njihov renome i tradicija im ne dozvoljavaju da se opuštaju. Očekuje nas gradski derbi dva kluba koja imaju dosta povezanosti i sličnosti. Igrači Čukaričkog nastupali su za Voždovac, isto tako je i veliki broj igrača Voždovca igrao na Banovom brdu. Očekujem da će izaći u najjačem sastavu i želeti da ostvare maksimalan rezultat. Naš dolazak u ovu poziciju ne može da bude slučajan. Ovi momci su pokazali da imaju kvalitet i karakter, vredni su i posvećeni. Ovo je jedna zdrava grupa momaka. Bez obzira na ishod i ove i sledeće utakmice, opet se nećemo predavati do samog kraja. Tada zavisiš i od drugih rezultata, ali to što je do nas mi ćemo probati da ispunimo.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Voždovca igra se u ponedeljak 09. maja 2022. godine, sa početkom u 17:30 časova.

FOTO: FK Voždovac

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte